
Ingrediënten
- 500 g Griekse yoghurt
- 250 ml slagroom
- 4 eetlepels honing (plus extra voor garnering)
- 50 g gemengde noten (walnoten, amandelen, pistachenoten)
- Verse munt voor garnering
Bereiding:
- Klop de slagroom stijf in een grote kom.
- Meng de Griekse yoghurt met de honing in een aparte kom.
- Spatel de slagroom voorzichtig door de yoghurtmix tot een luchtige mousse ontstaat.
- Schep de mousse in serveerglazen en laat minstens een uur opstijven in de koelkast.
- Hak de noten grof en rooster ze licht in een droge pan.
- Garneer de mousse met de geroosterde noten, extra honing en een takje munt.
Geniet ervan!

Bereiding
- Klop de slagroom stijf in een grote kom.
- Meng de Griekse yoghurt met de honing in een aparte kom.
- Spatel de slagroom voorzichtig door de yoghurtmix tot een luchtige mousse ontstaat.
- Schep de mousse in serveerglazen en laat minstens een uur opstijven in de koelkast.
- Hak de noten grof en rooster ze licht in een droge pan.
- Garneer de mousse met de geroosterde noten, extra honing en een takje munt.
Geniet ervan!